pentuSIVU

FI MVA Pocketlightning´s Windy Of Pocket, HD B/B, ED 0/0, silmät terveet Fi-LT CH Ladykin´s Quincey (Kanadan tuonti) HD A/A, ED 0/0, PCD, CA, EIC vapaa

 

YllÄ olevasta yhdistelmÄstÄ syntyi 5.1.2020 pentue, joista on kotia vailla uros- ja kaksi narttupentua.

Varattavissa narttupentuja

Ensimmäiset tutustumiset pentuihin

Yksi uros varattavissa

"Mä olen niin pienoinen..."

     

 

 

Ohessa muutama kuva. Mustakorvainen vesseli on Tassu (ette arvaa miksi) ja toinen jolla on pysty valkoinen viiva korvassa on Dino. Kolmannessa kuvassa Jenna 13v pesi pennun ja kaikki sujui loistavasti. Ei tappelua, ei karkaamista, ei edes pään pesun yhteydessä.


Pennut ovat 12 viikkoiset vesselit täynnä elämän halua ja rakkautta. Ne ovat oppineet ettei ihmisiä saa purra ja jos haluaa pääsee sylkkyyn hellittäväksi ja suukoteltavaksi. Ne saivat jälleen kerran pesun ja puunauksen mikä sujui ilman suurempaa ongelmaa. Nyt on rokotusten vuoro.
Äiti Kiiwille tehdään samalla MyDogDNA testi ja jäämme jännityksellä odottamaan mitä se kertoo. 

Pennut ovat tottuneet leikkimään aikuisten koirien kanssa ja ymmärtävät kunnioittaa niitä. Ulkona ollaan mahdollisuuksien mukaan niin paljon kuin mahdollista mistä onkin seurauksena että sisään ei enään juurikaan tule lätäköitä ja kakatkin tehdään ulos. Ainoastaan se oma rakastava koti puuttuu.

 

 

C.I.B FI MVA EE MVA LV MVA LTJV-13 TLNJW-13 TLNW-13 BLOCKHEAD'S DAZZLING DAYSTAR ´Nalle´x FI MVA BLOCKHEAD'S CASH IN POCKET ´Kiiwi´ saivat pentueen 08.01.2016. Tällä kertaa on vain poikia eli SEITSEMÄN VELJESTÄ:

Vielä varattavissa 2 pentua! Ota yhteyttä matteen ja kysy lisää! Olemme valmiit tassuttelemaan uuteen kotiin huhtikuun lopussa; mukaan tulee tietenkin henkilökunnan ohjeet ja neuvot sekä viralliset paperit.

Pennut vajaan vuorokauden ikäisinä 9-1-2016

ALLA vanhemmat - tästä SKL:n järjestelmän mukainen sukutaulu

NALLE
KIIWI

 

2015:

Windy jäikin sitten kasvattajalle eli oma koti kullan kallis...

Hei olen Windy ja olen syntynyt 14.06.2015. Olen tällä hetkellä 6 viikoa vanha. Olen lyhyen elämäni aikana oppinut kaikenlaista. Olen oppinut tuntemaan raajani, kotikennelini koirat, miltä ihmisen tarjoama ruoka maistuu, miltä tuntuu käsi poskella/selässä, kuinka pääsen kätevästi koiraluukusta sisään ja ulos. Olen oppinut että Husse syöttää minut sylissä ja Matte lattialla.Olen myös muutaman viikon tehnyt kaikki kakkani ulos, yhtään vahinkoa ei ole tapahtunut sillä saralla. Pisujen kanssa on myös "homma hanskassa" kuten Matte sanoisi, en ole tehnyt yhtään pisua sisään pariin päivään. Toki sillä alueella tulee vielä vahinkoja joten ei riemuita liian aikaisin. Olen löytänyt myös hampaani, perheeni suureksi kauhuksi. EI sana on myös tuttu ja sitä viljellään kun hampaani on nilkassa kiinni. Olen oppinut ettei nukkuvaa aikuista koiraa ole hyvä mennä repimään karvoista. Olen oppinut että minua rakastetaan ja minusta pidetään huoli. Olen rohkea ja iloinen pentu ja etsin rakastavaa kotia joka jatkaisi kasvattamistani jotta tulisin siksi reippaaksi ja onnelliseksi aikuiseksi kuin emoni on. 

Jos tunnet kiinnostusta niin ota yhteyttä ja tule tutustumaan Windy;yn meille kotiin.

Windy 5 viikkoa 

Kiiwi synnytti yhden tyttöpennun 15.6. - kiinnostaako vanhaenglanninlammaskoiran pentu hyväluonteisista ja näyttelyissä palkituista vanhemmista? Ota yhteyttä ja tule katsomaan meitä Vuolenkoskelle! Soitathan ensin: 040-5478201 tai laita s-postia...

Tässä hän on 6 päivän ikäisenä

C.I.B, Fi, EE, LV CH , LTJV-13, TLNJW-13, TLNW-13 Blockhead´s Dazzling Daystar
FI CH, 2 x Cacib Blockhead´s Cash In Pocket

-------------------------------------------------------------

Alla edellisen pentueen kuvia:

Mieheni ja Urban koirakahvilassa

Kapu 6 kk, kotonaan kuvattuna

Löydätkö mieheni täältä...?
Ei sitten pienintäkään yhteistyöhalua
Urban, Usva ja Untuva

 

 


urban
Urban poika.
Hellyyden kipeä reipas poitsu joka pitää tytteleitä herran nuhteessa. Pentu on luonteeltaan rakastettava ja innokas oppimaan. Urbanin luusto on vahva juuri urokselle sopiva. Turkki on karkea ja tuuhea. Muuten valkoinen pää, mutta oikean puolen korva ja kaulus tummia.
utu
Utu tyttö.
Rakastaa sylissä olemista. Helppo pestä ja kuivata. Siltä saa miljoona suukkoa hellästi kun neito on sylissä. Utu on nartuista kevytluustoisin ja pieni päisin. Valkoinen pää, korvan kärjissä ripaus mustaa lisäksi sen kummatkin silmät ovat siniset. Kiva kaveri seuraksi kotiin.
usva
Usva tyttö.
Aivankuin kaksoiskappale Utusta. Luonne on itsenäisempi mutta rakastaa myös sylkkyä ja pikku suukkosia nenun päähän. Hieman komenteleva. Parempi luusto kuin Udulla, myös valkoinen pää ja korvissa ripaukset mustaa. Silmät ovat tummat.
untuva
Untuva tyttö.
Lapsilauman "luottamusmies". Puuttuu joka asiaan ja puolustaa haukkumalla muita pentuja. Ilmaisee myös selvästi mielipiteensä itseään komenneltaessa. Kaikkein vahvin luusto ja urosmainen paksu turkki. Muuten valkoinen pää, mutta oikean silmän päällä musta lappu. Untuva etsii näyttelystä kiinnostunutta kotia johon voisi päästä sijoitukseen. Sijoitussopimus tehdään kennelliiton sopimuskaavakkeella.

 

Yhdellä tytöllä on kummatkin silmät siniset ja kaikilla on loistava vahva luusto. Eläinlääkärin tarkastuksessa kävi ilmi että yhdellä pennulla oli edessä ylhäällä 7 maitohammasta. Kaikilla kuitenkin purenta ok tässä iässä, eikä havaittavia puutoksia. Kehui pentuetta vahvaksi, iloiseksi ja terveeksi. Pennut ovat hyvin leimautuneet ihmiseen. Niiden älykkyys on jo ruvennut putkahtamaan esiin, varsinkin toisella uroksella. On meinaan jo pudonnut 2 kertaa sohvalta, enkä edes tiedä miten se on sinne päässyt. Urosten ja narttujen sukupuolileima on selvä. Ihanan vahvoja vauvoja. Luovutusikä 8 viikkoa tulee 20.11. täyteen! :)

pennut
Luovutusikäisiä pentuja ... ja lisää :)

 

Pähkinä on saanut pentuja (3+6) 26.9.. JOS kiinnostuit vanhaenglanninlammaskoirasta ja ehkä pennusta meidän kennelistä, minut tavoittaa parhaiten iltaisin numerosta 040-5478201  ja myös sähköpostitse pocket.lightnings (at) gmail.com

Boys - Pojkar Girls - FlickarGirls - Flickar

Yläkuvissa pennut ovat melkein 2-viikon ikäisiä, silmät alkavat olla auki ja muutenkin muistuttavat jo koiranpentuja... :)

Yhdistelmässä löytyy vanhaa suomalaista lampuria höystettynä uudella mm. isän puolelta Kanadasta tuodulla linjalla sekä emä tuo yhdistelmään pohjoismaista väriä mm Norjalaisella isällä. Sukusiitosprosentti on 0%. Uroksen vanhemmilla on yhteensä 43 eri titteliä ja emänkin takaa löytyy hyvin menestyneitä koiria. Tärkeimpänä seikkana näen kuitenkin pentueen vanhempien luonteet. Kummatkin ovat mukavia, sopeutuvia ja helposti ohjailtavia koiria ja toivon näiden ominaisuuksien myös periytyvän pennuille.

"Hermanni" Czarlinda`s Lonely Rider on suloinen "halinalle", rauhallinen mutta kuitenkin touhukas nuori mies. Sopeutuu kaikkien koirien kanssa, rakastaa lasten kanssa touhuamista ja oppii nopeasti. Erittäin mukava "asuinkumppani". 

 "Pähkinä", FIN MVA EE MVA 2 kertaa CACIB Pocket Lightning's Royal Flush on hivenen vaatimaton mutta todella kiltti narttu. Pähkinä tykkää juttelusta ja hellistä suukoista. Se viihtyy hyvin lasten kanssa ja tykkää hirveästi treenata tottelevaisuutta nuoren väen opastuksella. Siitä löytyy myös jämäkkyyttä jos sellaista tarvitaan. 


 


 

www.pocketlightnings.com